Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.

Bug: Assigning questions to a category (q2a ver 1.6.1)

+2 votes
1,931 views
asked Jul 30, 2013 in Q2A Core by Waterfr Villa
retagged Jul 31, 2013 by gidgreen

you can not assign non-category questions to a newly created category!

As you see on the left it says that question is asked at category 1, on the right it says no question at category 1.

and if you click on that it says no question is posted at category 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

This bug can easily be reproduced at the demo :http://demo.question2answer.org/admin

1- login as demo admin

2- post a question

3- now the question does not belonge to any category as there none.

4- go ahead and create a new category

5- now assign the question you ask to this category

- click on set category link

 

Q2A version: 1.6.1
commented Jul 31, 2013 by gidgreen
BTW, please add the 'bug' tag to future bugs. That will be the unified way for bug reporting going forwards.
commented Jul 31, 2013 by Waterfr Villa
sure, thanks for reminding

1 Answer

+3 votes
answered Jul 31, 2013 by gidgreen
selected Aug 17, 2013 by Waterfr Villa
 
Best answer
Thanks for this. It was a conflict between the new anti-CSRF protection and the Ajax-initiated recalculation that happens in the admin section when the categories are set. It will be fixed in Q2A 1.6.2.
commented Jul 31, 2013 by Waterfr Villa
Perfect, thanks Gidgreen
commented Aug 17, 2013 by Waterfr Villa
THIS IS FIXED IN Q1.6.2
...