Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.

User Vince

Member for: 10 years (since Jan 9, 2014)
Type: Registered user
Extra privileges: Voting posts down
Posting on user walls
Q2A site: http://www.fash.fr
Full name: Vince
Location:
Personal site: http://www.fash.fr/a-propos/
About: ietääkö kukaanmekanismia taustalla miksi kahvi ja / tai savukkeiden auttaa suoliston liikkeitä ? Isoäitini ( joka nyt on paksusuolen syöpä ) sanoi , että kun hän lopettaa tupakoinnin viisi vuotta sitten ( yhdessä kahvin juominen koska ne olivat erottamattomia tottumukset ), joka silloin asiat menivät alamäkeä hänen gut . Mutta hänen ruokavalio ei ole koskaan ollut suuri, joko ....

Olen kamppaillut ummetus pitkän ajan kuluttua aloin Peating kunnes aloin tehdä suurempia annoksia liivatetta. Liivate on ollutainoa asia, joka on vahvistanut tämän ongelman , vaikka kahvia ja tupakkaa tunnu apua jonkin verran .

Maailma on kuinratsastaahuvipuisto , ja kun päätät mennä sitä luulet että se on todellista koska niin voimakas mielemme . Ratsastaa menee ylös ja alas , ympäri ja ympäri , se on elämyksiä ja vilunväristykset , ja se on hyvin värikkäitä , ja se on erittäin kovaa , ja se on hauskaa jonkin aikaa . Monet ihmiset ovat olleetratsastaapitkään, ja he alkavat ihmetellä , "Hei , tämä on todellinen , vai onko tämä vainkyydin ? " Ja muut ihmiset muistanut , ja he tulevat takaisin ja sanoa , "Hei , älä huoli, älä pelkää , koskaan, koska tämä on vainratsastaa . " Ja me ... tappaa ne ihmiset . "Suu hänet ! Minulla on paljon investoinut tähän ratsastaa, hiljentää hänet ! Katsokaa minun uomia hätää , katso minun iso pankkitili , ja perheeni . Tämän on oltava todellinen . " Se on vainratsastaa . Mutta me aina tappaahyviä tyyppejä , jotka yrittävät kertoa meille, että olet koskaan huomannut, että ? Ja annademonit hurjana ... Mutta sillä ei ole väliä , koska se on vainratsastaa . Ja voimme muuttaa sen milloin tahansa haluamme . Se on vainvalinta . Ei vaivaa , ei työtä , ei työtä, ei rahan säästämistä . Vainyksinkertainen valinta , juuri nyt , välillä pelkoa ja rakkautta .
-

Activity by Vince

Score: 120 points (ranked #2,699)
Questions: 0
Answers: 1
Comments: 3
Voted on: 8 questions, 2 answers
Gave out: 8 up votes, 2 down votes
Received: 0 up votes, 0 down votes

Wall for Vince

Please log in or register to post on this wall.
...