Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.
0 votes
323 views
in Q2A Core by

i have successfuly uploaded my contents in my subdomain root directory. when i went to click "create database with user management".

nothing occurs. when i browsed this forum. some one told to remove the .htacess file. so, i moved that to trash folder. 

first,

i removed and browsed. i got 

now i can't get the .htaccess file too.

please help me to clear n start to run my q2a site. thank you

Q2A version: latest version

1 Answer

0 votes
by
An internal server error suggests that something is wrong with a configuration file somewhere, or the .htaccess in the directory. Did you check your server's error_log?
by
There is no problem with server brother. Is there any other solution for this.
please text a model or original hta access file.
it will very helpful for me
by
You can try this .htaccess file:

DirectoryIndex index.php
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)//(.*)$
RewriteRule . %1/%2 [R=301,L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^.*$ index.php?qa-rewrite=$0&%{QUERY_STRING} [L]
<IfModule mod_rewrite.c>
by
I am experiencing the same problem while I was trying to install on a localhost (wamp based). Even after re-writing htaccess with the above code, it does not work.
by
this .htaccess is not working. you visit this link. you will understood answers.yawos.in
...