Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.
0 votes
782 views
in Q2A Core by
closed by

When I entered to q2a site as admin and selected moderate page for approving the pending posts. But after approving 10 question posts suddenly showing an Unknown error message : " Please click again to confirm ".

What is the exact issue. I am feeling scared abot that issue. Is there any solution for this. Please help me as soon as possible

 

Thanks

Q2A version: version 1.6.3
closed with the note: Yes @pupi1985, Actually its not an issue or bug. Its my mistake that is I clicked the " approve " button before loading page. So it showing correct message Please click again to confirm. after loading page completely then its working well. So I am closing the Post
by
context means will you please elaborate it
by
The conditions that take to it
by
I've never been able to reproduce this because I've never even faced this issue. It is not clear if you are getting this randomly or each time you want to delete a specified post. If it is the latter, then take the post content DIRECTLY FROM THE DATABASE (using phpMyAdmin or whatever tool you want) and then copy it and paste it into a file. Upload the file somewhere and link it in your question.
by
Yes @pupi1985, Actually its not an issue or bug. Its my mistake that is I clicked the " approve " button before loading page. So it showing correct message Please click again to confirm. after loading page completely then its working well. So I am closing the Post

1 Answer

0 votes
by
This is a form security error/warning... maybe cookie changes, log in /out ,timeout, etc.
by
Actually its not an issue or bug. Its my mistake that is I clicked the " approve " button before loading page. So it showing correct message Please click again to confirm. after loading page completely then its working well. So I am closing the Post
by
This message is not a correct message. In your case it is because security code is not valid, since page is not fully loaded.
by
may be you are correct, Because the error message not conveying the exact issue. Thanks for the reply
...