Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.
+6 votes
417 views
in Q2A Core by
I migrate the website from http to https

after that I noted that the embed youtube videos disappeared from the answer

I tried to resolve the issue by editing some answers and insert the links again

and tried to disable cloudflare

But the issue not resolved
by
Which version of q2a you are using?
by
Version 1.7.4

3 Answers

+3 votes
by
Actually, I have not see any Q2A site with https, sama55 may be knowing issues...he is using on one of his private site. If you seen any more issues then do everyone know.

@sama55 seen your https private site, pls let us know if you know any issues. thanks!

Q2A is expected to work out-of-box on https.
by
My website is with SSL certificat ans i dont have any problèmes with that
+3 votes
by
edited by

Non SSL content is not allowed within SSL pages. For example, HTTP image, HTTP iframe etc (exclude HTTP link). Check browser warning with following procedure.

  • Start developper tools of youe browser with F12.
  • Check console log

In the case of static content, convert data in the database from http to https.
In the case of dynamic content, you may need to modify PHP program.

by
@sama55, Thank you!
by
Welcome.
Advice:
I think that Aras knows. Typically, changing basic protocol of existing sites is not easy. It requires careful planning and testing in the local environment.
by
same problem occurred again
please check this screenshot
http://prntscr.com/gin79b
by
Probably, it is due to embedded non-secure Youtube video. If you are coding video embed code on Q2A custom page, you need to change http to https. And, if video is embedded with plugin, you will need to deal in plugin.
+1 vote
by
edited by

I suspect it's due to the embed plugin, here is a fix posted in github 

...