Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.
+1 vote
362 views
in Q2A Core by

Users can send private messages to other without any issues.

But when the Administrator sends a private msg, it takes a while longer to send, then a msg saying there is an error sending. However the msg will get thru to the user.

How do I check the internal error?

 

Also, how does a user know that he/she has a new private msg?

 

Q2A version: 1.5

2 Answers

0 votes
by
I don't know how to check for the error, but if I'm not mistaken, users get an e-mail when they have a PM.
by
I used the admin account to msg myself, and no, I didn't get any email.
0 votes
by

Did you check your server's error_log file?

by
ok, I'll check that first.
by
Got it. It is looking for images/loadingAnimation.gif
by
Placed a real animated gif in the directory, and there is no output in the error_log when trying to send a personal msg. Still the error msg is at the top of the screen.

access_log is "POST /?qa=message/user_name HTTP/1.1" 200

No emails about the msg.

The user's email account is valid.

The admin is receiving emails about new questions, so I guess the mail is functioning properly.

What can I do now?

Welcome to the Q&A site for Question2Answer.

If you have a question about Q2A, please ask in English.

To report a bug, please create a new issue on Github or ask a question here with the bug tag.

If you just want to try Q2A, please use the demo site.

July 15, 2020: Q2A 1.8.5 released!

Categories

...