Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.
+3 votes
455 views
in Q2A Core by
Clicking 'reply' flickers screen briefly but the last page comes back and doesn't call a reply form to effect a reply. The only way to reply, seems to be to click on the user and choose the 'send a PM' option which is obviously long winded.

Any way to sort this please?

1 Answer

+1 vote
by
selected by
 
Best answer

It seems the onclick is not working properly. I've just added a pull request that should fix that in most browsers: https://github.com/q2a/question2answer/pull/74

Please, let me know if it doesn't work in other browsers (Internet Explorer, Safari, Opera, whatever-you-are-using). Thanks.

by
Thanks yet again pupi1985

So... If I replace lines 108-114 in my qa-page-messages.php with...

             'style' => 'light',
             'buttons' => array(
                 'reply' => array(
                    'tags' => 'onclick="window.location.href=\''.qa_path_html('message/'.$replyHandle).'\';return false"',
                     'label' => qa_lang_html('question/reply_button'),
                 ),
                 'delete' => array(

Then resave/upload... That should fix the issue?

I also use chrome browser but will test under IE11 too if you confirm this for me.
by
Actually, the only change is adding the ";return false" (unquoted) there. Save the file, upload it to the webserver and that's it. Worst case scenario, if it doesn't work then just rollback the change... but it won't break anything, don't worry about it. So go ahead!
by
okay... I'll give it a shot and post the result. Thanks again.
by
It's working in Chrome and IE11 for me now pupi1985.

Thanks for you help!
by
That's great! Welcome :)
...