Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.
+3 votes
508 views
in Plugins by

I've tested q2a on my local machine. Thus i did a migration on an external site. It works everything except the editor while asking a new question. I've installed other editor plugin such as (cke4, bbcode, markdown, etc...). I cannot see that editors on my chrome 31.0.1650.63 m nor on mozilla firefox 29.0.1 on windows xp. It's incredibly working on IE8.

Some other combination of OS/Browser will show or hide that editors...

I cannot understand how to solve it. Could you help me please?

Q2A version: 1.6.3
by
Strange. Can you post a link to the website with the issue ?
by
yep! http://www.domanderispostelavoro.studiomiazzo.it/
ask a question is "Fai una domanda"
Thanks!
by
Ok, only registered users can make questions.
Can you temporarily enable anonymous posts ?
by
uh sorry... done. now you are able to ask, reply and comment.
by
Just to exclude any compatibility issues, can you disable (delete from the plugin directory) the q2apro-on-site-notifications plugin ?
by
plugin disabled but still no editor...
by
I see you have customized it.
What have you customized ? Only the toolbar ? Modifying the qa-wysiwyg-editor.php ? Any other custom changes ?
Could you restore the original default wysiwyg plugin ?
by
o really, i did it? now i replaced my folder (/qa-plugin/wysiwyg-editor) with the one just downloaded from here (question2answer-latest.zip) but with no results. any other things to do to restore original wysiwyg editor?
by
i tried removing any editor plugin installed. thus i reinstalled wysiwyg editor. no results. i removed it and tried ckeditor4 + ckeditor4admin.
ckeditor4admin works cause i can see it in my admnistration panel but i cannot see it in the frontend page :(
by
with ckeditor4 it works, I can see it now
have your wysiwyg plugin php pages been customized ?
which php page is including the MM_preloadImages function ?
by
now i can see it finally... it was an issue due to a javascript in my sidebar :(
the funny thing is that works on firefox and chrome but, even if it's shown, doesn't work on IE (8) :/
by
ok
check the origin of the script containing invocations to MM_preloadImages, MM_swapImgRestore, MM_swapImgRestore, MM_swapImage, etc etc...

They look like being inserted using Dreamweaver....
I've seen they introduce a 2nd body declaration :

<body onLoad="MM_preloadImages('http://www.domanderispostelavoro.studiomiazzo.it/qa-images/LogoStudioMiazzo.png ............. ..........
by
removing that code lines seems to work (only firefox & chrome)!
now i've to understand why wont't work on IE8...
anyway thanks a lot maxjtechno for your preciuos help!!!
by
i also got IE working well with wysiwyg editor (ckeditor4) in this way:

-) Start IE8
-) Tools -> Internet Options -> Content tab
-) Content Advisor -> Settings -> General tab
-) Make sure Users can see websites that have no rating and Supervisor can type a password to allow users to view restricted content are checked. Press OK
-) Click Content Advisor -> Enable
-) F5/Refresh
by
CKEditor should work without the need of customizing IE8
by
Your're right. It was all about IE settings... Thank you!
by
edited by
So you are using now the default IE settings, aren't you ?
by
i dont know what defaults settings are in IE, generally speaking.
Limited to the Content > Content Advisor settings, yes, they are the default settings.
by
edited by
I tried to move local Q2A site in my XP + IE8 machine. It seems to be displayed without problem in particular. It was displayed definitely with Standard CK and CK4. Because I rarely use IE, my IE settings will be default. I remember that IE was updated for security in the other day.

Many problems of CK are Javascript errors. In the state that is not displayed, is error displayed at bottom-left of browser? Otherwise, you may be able to investigate with developer tool (F12). For other causes, I am worried about the setting of "Compatible mode" of IE.

Please log in or register to answer this question.

...