Welcome to the Question2Answer Q&A. There's also a demo if you just want to try it out.
+3 votes
602 views
in Q2A Core by
I have installed "hashtagger" plugin. (https://github.com/ProThoughts/q2a-hashtagger/)

I have face to some problem.
Exmple : single username or tag ( @name = @back ) working fine !

But, double username or tag ( @some+word = @back+bencher )
not working ....

How can solve it?
Plz, anyone help for this problem.

- thanks.

Caption : http://question2answer.org/qa/31733/free-plugin-hashtagger-v1-1

3 Answers

+1 vote
by
Try this version of the plugin and make sure to read the README.md file:

https://github.com/pupi1985/q2a-hashtagger
by
+1
Hi @pupi1985
This plugin has issue.
if I have the tag which name is "http://localhost/tag/berzan" when I want to mention this tag in comment or answer like #berzan# then it has to mentions "http://localhost/tag/berzan" but instead it mentions http://localhost/tag/%23berzan like this.Also it add this tag to question which is answered or commented.

Note : Im using 1.8.3 v
by
Hi! I didn't understand your last sentence but I did understand the rest. I think I've just uploaded the fix. Please, give a try and report back, not like Back Bencher did... otherwise, what motivation is there to spend time on fixing and improving stuff? :)
0 votes
by

@pupi1985 I wanted write in comment but comment isnt allow for uploading picture.That is why I uploaded here.I hope that would be clear:)

by
+1
I know it does not mention and notifie when write your username here but I have to call you in a way :)

Now it is working perfect. Thanks a lot. You are the king

Best regards.
by
everything is fine but when you make a new hashtag in question ( that hashtag is not exist before ) . it create new tag for question but in content url of this hashtag belongs question url
example:
#tag1# - this has to be  example.com/tag/tag1
instead this it creates    example.com/1/title-question
normally everything is fine.

thanks a lot.
by
+1
This has been fixed
by
+1
Thank you Pupi1985 it is very good plugin and now work better.
0 votes
by

Hi pupi1985,I found another issue with that plugin.

When you write more tags more than 3 in question or in answer 

after publishing it turns all content with html codes like here;

by
+1
Fixed. Please, if you have any other issue with the plugin, post it as a new question or a bug in the repository. It is hard for me to see this and I don't get any notification. Thanks
by
+1
For now it is ok pupi1985 thank you for helping.If I found another issue I will make another Q posting.
Thanks again.
by
Hi pupi1985

I find another issue, when you write a tag in a question or in a comment after published shows codes and links

https://uploaddeimagens.com.br/imagens/17JNuLs
by
I created a new 1.2.6 release, can you test it thoroughly and give me some feedback?
...